Over mij

`”Tegenwoordig moeten we overal teveel over nadenken. Met deze site wil ik gewoon recepten brengen zonder te denken over calorieën, koolhydraten etc”.

Ik ben Mirella Heimgartner, 48 jaar, geboren in Brugge (België) en op dit moment alweer bijna 21 jaar inwoner van Volendam.

Ik ben werkzaam als Dedicated Teamleader in de beveiligingsbranche. Een erg leuke baan met veel afwisseling waar geen dag hetzelfde is. De wisseldiensten zijn soms wel een uitdaging waarbij vooral genoeg rusten en goed eten erg belangrijk zijn.

Op mijn vrije dagen ben ik dan ook voornamelijk in de keuken te vinden. Koken is voor mij ontspanning. Als ik kook kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken.

Als ik een gerecht wil maken, zoek ik recepten op in kookboeken, op het internet of ik bekijk filmpjes op Youtube. Van verschillende recepten maak ik een eigen recept.

Ik hoop dat ik jullie met deze site kan inspireren. Of dat nu is met mijn recept of dat jullie er misschien maar een gedeelte ervan gebruiken… Smaken verschillen nou eenmaal 😉

Ik doe overigens niet aan calorieën tellen, koolhydraatarm, keto. Ik eet alles (vlees, vis, varkensvlees). Tegenwoordig moeten we overal teveel over nadenken. Met deze site wil ik gewoon recepten brengen zonder te denken over calorieën, koolhydraten etc. Je zal hier dus ook alle soorten recepten terugvinden.

Maar naast recepten zal ik ook recensies schrijven over restaurants waar ik heb gegeten, afhaaleten die ik besteld heb. En ik zal zo nu en dan handige keukentips geven.